• Thuisbezorgd in NL en BE
  • 10.000 e-bikes snel leverbaar
  • 120 servicepartners in Nederland

Tweedekansjes: mooie deals voor nog mooiere prijzen!

Tweedekansjes: mooie deals voor nog mooiere prijzen!

Voor een extra scherp geprijsde fiets hoeft u niet speciaal naar een fietsoutlet. Bij Fietsenwinkel.nl vindt u diverse soorten Tweedekansjes voor een zeer voordelige prijs. Dit zijn bijvoorbeeld teruggebrachte fietsen of ex-demomodellen. Ook gloednieuwe fietsen die tijdens het transport beschadigd zijn, onderdelen en diverse accessoires bieden we als Tweedekansje aan. Hoewel een Tweedekansje er qua uiterlijk soms anders uitziet dan het reguliere product, functioneert hij technisch gezien altijd net zo goed!

Hoe herken ik een Tweedekansje?

Op onze website heeft u een Tweedekansje zo herkend. Tweedekansjes hebben namelijk hun eigen label en in zowel de naam als de productomschrijving staat duidelijk vermeld dat het een Tweedekansje is.

Tweedekansje

Tweedekansjesproces

Een Tweedekansje doorloopt een nauwgezet proces. Hierbij hanteren wij het zogenaamde vier-ogen principe: het product wordt door zowel de monteurs als onze Tweedekansjes specialist nauwkeurig gecontroleerd.

Stap 1:

De fiets (of accessoire) komt bij ons binnen als retourproduct of als ex-demomodel. Het product krijgt een speciaal nummer en wordt hiermee in ons systeem gezet als Tweedekansje. Vervolgens wordt gecontroleerd of het product alleen een algemene controle nodig heeft, of dat er ook kleine reparaties benodigd zijn. Alles wordt netjes genoteerd en hierna is het Tweedekansje klaar voor stap 2.

Foto monteur werkend aan Tweedekansje

Stap 2:

In deze stap komt het Tweedekansje bij één van onze gekwalificeerde monteurs terecht. Deze bekijkt of de fiets in goede conditie is en of alles goed werkt. Ook verricht hij eventuele kleine reparaties. Denk hierbij aan het bijwerken van lakschade, afstellen van de versnellingen of het vervangen van een schroefje. Na de volledige check is de fiets klaar voor stap 3.

Stap 3:

De fiets (of accessoire) wordt voorzien van speciale labels waarop de huidige conditie staat vermeld. Vervolgens worden de kwetsbare onderdelen (bijvoorbeeld de handvatten van de fiets) netjes ingepakt. Hierna is het Tweedekansje gereed voor onze Tweedekansjes-specialist.

Stap 4:

In deze stap wordt het Tweedekansje nogmaals volledig nagekeken door onze Tweedekansjes specialist. Het product wordt van top tot teen nagekeken en eventuele beschadigingen worden netjes gefotografeerd. Bij elektrische fietsen wordt ook genoteerd welke accu en acculader bij de fiets zitten en/of er kilometers op de teller staan. Hierna wordt het Tweedekansje netjes opgeslagen in ons magazijn en plaatst de specialist het product op onze website.

Koop een tweedekansje bij Fietsenwinkel.nl

Elektrische fietsen als Tweedekansje

Uiteraard verkopen wij ook elektrische fietsen als Tweedekansje. Dit zijn vaak ex-demomodellen uit onze winkels. Bij een elektrisch Tweedekansje wordt altijd een eventuele kilometerstand vermeld en welke accu erbij wordt geleverd. Accu-upgrade is bij een Tweedekansje niet mogelijk: u kunt eventueel wel een losse accu met een hogere capaciteit er los bij bestellen.

Heeft u nog vragen over onze Tweedekansjes? Bekijk dan ook eens onze Veelgestelde Vragen-pagina!

Bekijk alle Tweedekansjes

Vind ons op Facebook

Andere vragen?

Heb je na het lezen van mijn tips nog andere vragen? Bel met mij of met één van mijn collega's.

Producten vergelijken