• Thuisbezorgd in NL en BE
  • 10.000 e-bikes snel leverbaar
  • 120 servicepartners in Nederland

Garantie bij Tweedekansjes

Garantie bij Tweedekansjes

Tweedekansjes en garantie wat moet u weten?

Wanneer u een gloednieuwe fiets aanschaft, heeft uiteraard recht op garantie. Maar hoe zit dit dan als uw nieuwe fiets een Tweedekansje is? Wees gerust. Wanneer u een Tweedekansje aanschaft, heeft u gewoon recht op garantie. Ook over eventueel retourneren hoeft u zich geen zorgen te maken.

Fabrieksgarantie

Koopt u bij ons een Tweedekansje, dan heeft u net als bij een reguliere (elektrische) fiets recht op de gebruikelijke fabrieksgarantie. Ook wanneer het een ex-demomodel betreft, geldt dezelfde garantie als bij een gloednieuwe fiets.

Garantie elektrische fietsen

Bij elektrische Tweedekansjes heeft u uiteraard garantie op de elektrische onderdelen. Zo vallen ook de motor, bediening (display) en de accu onder de garantie.

Garantie uitzonderingen

Uiteraard is de garantie van uw Tweedekansje van toepassing op de staat waarin u de fiets aanschaft. Koopt u hem met diverse krassen, dan vallen deze niet onder de garantie. Maar hebben uw remmen tijdens de garantieperiode reparatie nodig, dan wordt dit uiteraard wel vergoed.

Gebruik maken van garantie

Zijn er problemen met uw Tweedekansje en wilt u gebruik maken van uw garantie? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers van de klantenservice staan u graag te woord en kunnen u verder helpen bij het inplannen van eventuele reparaties.

Retourneren van een Tweedekansje

Naast de normale garantie, gelden voor Tweedekansjes ook onze gebruikelijke voorwaarden voor retourneren. Zo heeft u gewoon 14 dagen bedenktijd en is retourneren altijd gratis. Hierdoor kunt u uw nieuwe fiets of product thuis rustig bekijken en bepalen of u de juiste keuze hebt gemaakt. Valt deze toch tegen? Dan stuurt u hem eenvoudig terug.

Bekijk alle Tweedekansjes

Vind ons op Facebook

Andere vragen?

Heb je na het lezen van mijn tips nog andere vragen? Bel met mij of met één van mijn collega's.

Producten vergelijken