Lifestyle fietsen

Lifestyle fietsen

Lifestyle fietsen zijn fietsen waarmee u gezien wilt worden! Wanneer u niet alleen wilt gaan voor de kwaliteit van een fiets maar het uiterlijk ervan ook erg belangrijk vindt, is dit type fiets echt iets voor u! Wij onderscheiden twee types: de retro en de moderne lifestyle fietsen.

Vrouw met fietsVrouw met fiets achter het raam

Retro

Retro lifestylefietsen zijn fietsen met een klassiek uiterlijk, uitgerust met de hedendaagse technologie. De klassieke look van de fiets is terug vinden in diverse details. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de smalle framebuizen, de handvatten en het zadel die meestal bekleed zijn met leer of de verlichting met een authentieke stijl. Val op met deze echte eyecatchers!

Creme Caferacer Retro fietsGazelle Van Stael retro fiets

Modern

De moderne fietsen in de categorie 'lifestyle' zijn fietsen met een modern, strak en minimalistisch uiterlijk, uitgerust met moderne onderdelen. U onderscheidt zich gegarandeerd van de rest met deze urban fietsen. Door het minimalistische design zijn de moderne modellen vaak lekker onderhoudsarm. Wel zo handig voor de moderne fietser die snel en in stijl wil reizen!

Aanbod

Grootste aanbieders van de retro modellen zijn Cortina en Creme. Het grootste aanbod van de moderne lifestyle fietsen is ook te vinden bij Cortina.

Sfeerfoto creme

Vind ons op Facebook

Andere vragen?

Heb je na het lezen van mijn tips nog andere vragen? Bel met mij of met één van mijn collega's.

Producten vergelijken