Racefiets accessoires

Racefiets accessoires

Voorbereid op pad met racefiets accessoires

Goed voorbereid op uw racefiets stappen is minstens zo belangrijk als de keuze van de juiste racefiets. Vergeet daarom niet om passende accessoires mee te bestellen met uw fiets, wanneer u deze nog niet heeft. De volgende accessoires zijn zeker handig om onderweg bij u te hebben:

Pedalen

In de meeste gevallen bestelt u een racefiets zonder pedalen. De keuze voor een pedaal is namelijk heel persoonlijk. Vergeet deze dus niet apart erbij te bestellen! U kunt kiezen uit platformpedalen en klikpedalen. Met platformpedalen staat u eenvoudig en snel weer met uw voeten aan de grond, terwijl u met klikpedalen meer controle en grip hebt op uw fiets.

Bekijk hier al onze pedalen

Fietshelm

Veiligheid gaat boven alles. Het is daarom belangrijk om een fietshelm op te zetten als u gaat fietsen. Zo is uw hoofd goed beschermd bij een eventuele val.

Afbeelding 1 man op racefiets

Bekijk hier al onze fietshelmen

Fietscomputer

Als u uw prestaties op de fiets wilt verbeteren, dan is een fietscomputer onmisbaar op uw fiets. Meet uw snelheid, afgelegde afstand, rittijd en bekijk nog veel meer andere informatie. Deze gegevens maken het ook nog eens stuk leuker om op uw racefiets te stappen!

Zadeltas

Een ongeluk zit in een klein hoekje. En op pech onderweg zit u uiteraard niet te wachten. Gelukkig kan een zadeltas u helpen om op alles voorbereid te zijn. Hierin kunt u bijvoorbeeld een bandenplakset en een reserveband meenemen. Stop hier ook een multitool in, zodat u onderweg ook altijd even uw zadel of stuur kunt verzetten.

Afbeelding 2 zadeltas met inhoud

Fietspomp

Heeft u net een lekke band vervangen voor een reserveband? Pomp deze dan gemakkelijk op met een mini-pomp. Deze is erg compact, licht en eenvoudig te bevestigen aan uw racefiets. Wel zo handig!

Bekijk hier al onze fietspompen

Bidons en bidonhouders

Van sporten krijgt u dorst. Zorg er daarom voor dat u tijdens het fietsen voldoende drinken meeneemt. Met een goedgevulde bidon bent u altijd goed voorbereid. Op iedere racefiets kunt u 1 of 2 bidonhouders monteren. Zo kunt u altijd drinken meenemen.

Afbeelding Bidon op de fiets

Vind ons op Facebook

Andere vragen?

Heb je na het lezen van mijn tips nog andere vragen? Bel met mij of met één van mijn collega's.

Producten vergelijken