Altijd de laagste prijs
92% tevreden klanten in december

Bikefitting racefiets

Bikefitting racefiets

Bikefitting racefiets: optimaal presteren!

Wanneer je een nieuwe racefiets koopt, wil je hier optimaal van kunnen genieten. Daarom bieden wij bij diverse racefietsen een gratis dynamische bikefittingaan. Deze bikefitting zorgt ervoor dat jij het maximale uit jouw nieuwe racefiets kunt halen. Een goede afstelling zorgt niet alleen voor optimale fietsprestaties, maar verkleint ook de kans op vervelende blessures. Wil je zien hoe een bikefitting werkt? Bekijk dan in deze video de bikefitting van Jeroen!

Een dynamische bikefitting bij Fietsenwinkel.nl

Wij werken samen met professionele bikefitters, die ervoor zorgen dat je in de juiste houding op jouw racefiets zit. De bikefitting duurt ongeveer één uur, waarin de bikefitter de volgende stappen doorloopt:

  • Kennismakingsgesprek: de bikefitting start met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek worden je persoonlijke behoeftes, mogelijke blessures, rijstijl en eerder rijervaringen besproken.
  • Dynamische fit tijdens de dynamische fit, fiets je op jouw nieuwe fiets, waarbij je houding met behulp van een camera wordt geanalyseerd.
  • Afstellen fiets: vervolgens wordt de ideale afstelling van jouw racefiets bepaald en wordt de vering, het zadel, stuur en de pedalen hierop afgesteld.
  • Doornemen bikefitting resultaten: vervolgens neemt de bikefitter in een eindgesprek de resultaten met je door. Hierdoor weet je waarop je moet letten en zit je in de juiste houding op je nieuwe racefiets.
  • E-mail met bikefitting resultaten: de resultaten van de bikefitting worden in een e-mail toegestuurd, zodat je deze thuis nog eens goed kunt doorlezen.

Afbeelding logo bikefitting racefiets

Voor wie is een bikefitting geschikt?

Een bikefitting is geschikt voor zowel de beginnende wielrenner als voor de meer ervaren wielrenner. Of je nu net begint met wielrennen of er al langere tijd mee bezig bent, een optimaal ingestelde fiets zorgt altijd voor betere prestaties en een kleinere kans op blessures.

Een afspraak maken?

Bij aankoop van een racefiets met bikefitting, ontvang je een speciale bikefitting voucher. Hierin staat wanneer je een bikefitting kunt laten uitvoeren, hoe je een afspraak kunt maken en wat je allemaal mee moet nemen. Wij voeren de bikefittings uit in al onze sportieve winkels: Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zwolle, Hasselt (BE) en Gent (BE).

Klik hier om een afspraak te maken

Vind ons op Facebook

Andere vragen?

Heb je na het lezen van mijn tips nog andere vragen? Bel met mij of met één van mijn collega's.

Producten vergelijken