fietsenwinkelSamen trappen we het e-bike seizoen af!

De dagen zijn misschien nog wat nat en kort, maar vergis je niet: het e-bike seizoen staat voor de deur. Er komen weer een aantal heerlijke fietsmaanden aan, dus zorg dat je je goed inleest. Met de juiste voorbereiding pak jij straks als allereerste de eerste zonnestralen mee op je gloednieuwe e-bike. Met onze tips en handige e-bike gids haal jij het maximale uit het 2020 fietsseizoen. Je bent niet gemaakt om stil te zitten!E-bike gids 2020

Bij Fietsenwinkel.nl hebben we twee super handige e-bike gidsen voor je samengesteld.

  • Eentje voor de (fanatieke) toerfietser, die het liefst de hele wereld wil zien op z’n e-bike.
  • Maar ook één voor de doorgewinterde woon-werkfietser, die liever in beweging blijft dan stilstaat in de file.

Aanvragen is simpel: vul het formulier in en geef aan welke gids je wilt ontvangen. We sturen de gids meteen naar je toe!

De beste e-bikes op een rij

Wat heb je aan de e-bike gids? Hij staat bol van de handige tips over bijvoorbeeld je accu, het schoonmaken van je e-bike en het onderhoud. Maar ook over het uitzoeken van een goede e-bike: waar moet je op letten als je je gaat oriënteren? Als kers op de taart hebben wij de beste e-bikes voor je op een rij gezet. Ontdek alles exclusief in onze e-bike gids: vraag hem meteen aan!

E-bike uitkiezen: waar moet je beginnen?

Of je nu voor het eerst een e-bike overweegt, of al toe bent aan je tweede/derde/vierde: het blijft een flinke puzzel om de ideale elektrische fiets te vinden. Gelukkig zijn er (online) een hoop handige tools die je kunnen helpen bij de zoektocht. Ook op Fietsenwinkel.nl helpen we je graag verder! Natuurlijk hebben we een heel team aan experts voor je klaar zitten, maar als je lekker zelf aan de slag wilt, dan kom je bij ons een heel eind. Zo hebben wij een handige E-bike keuzehulp, waarbij je aan de hand van een paar vragen ziet welk soort e-bike bij je past. Of je kunt heel gemakkelijk e-bikes met elkaar vergelijken. En wat dacht je van onze handige E-bike Buddy, die je in een serie van 4 e-mails opleidt tot echte e-bike expert. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Proefrit op een e-bike

Als je een (elektrische) fiets gaat kopen, dan zit je met een hoop vragen. Je weet pas zeker welke e-bike je wilt hebben, als je ze in het echt hebt geprobeerd! Bij al onze winkels kun je heel makkelijk een proefrit inplannen, zodat je zeker weet dat de expert alle tijd voor je heeft. Op die manier kun je in alle rust kijken en ervaren welke fiets en welk motorsysteem het beste bij je past. Plan hem nu in, het is al met een paar kliks geregeld!

type
store
date

Kom langs voor een proefrit in één van onze winkels

  • Plan gemakkelijk een proefrit in wanneer het jou uitkomt
  • De expert neemt alle tijd voor je en geeft persoonlijk advies
  • In alle winkels staat een selectie aan fietsen voor je klaar
  • Zo kun je verschillende types en merken proberen

Wat voor fiets zou je willen testen?

Kies hieronder het type fiets waar je graag een proefrit op zou willen maken. Het kan zijn dat je niet alle fietstypes/winkels kunt kiezen: we hebben namelijk niet alle soorten fietsen in alle winkels staan.

Producten vergelijken