Fietsenwinkel.nl E-bike Keuzehulp
Stap 1
Type fiets
Stap 2
Frametype
Stap 3
Zithouding
Stap 4
Gebruik
Stap 5
Versnelling
Stap 6
Ondersteuning
Stap 7
Accu en actieradius
Kies uw gewenste type elektrische fiets
Naast de gewone elektrische fietsen zijn er ook een aantal speciale fietsen met trapondersteuning. Zo zijn er Speed Pedelecs die u ondersteunen tot een hoge snelheid van 40 à 45 km/u en zijn er elektrische vouwfietsen. Van deze bijzondere type fietsen zijn er slechts enkele modellen op de markt. Wij kunnen u in dat geval dan ook direct ons aanbod laten zien.
Maak hieronder uw keuze
Sleep om te scrollen
 
 
Type
Merken
Keuze
Een elektrische stadsfiets, moederfiets of sportieve fiets. Alle fietsen met een 'normaal' frame vallen onder deze noemer. Binnen de normale elektrische fietsen zitten nog talloze verschillen. Stapsgewijs zullen wij u helpen met uw keuze.
Normale elektrische fiets
Gazelle, Sparta, Batavus, Brinckers, Giant, Cortina, Cube, Riese & Müller, Multicycle, Scott, Ghost, BSP, Puch
+ Meer informatie
Een Speed Pedelec is anders dan een gewone elektrische fiets; deze fietsen bieden ondersteuning tot 40 of 45 km/u. Ook voor de wet zijn deze fietsen anders; een Speed Pedelec is namelijk een snorfiets.
Speed Pedelec
Sparta, Riese & Müller, Gazelle
+ Meer informatie
Of u nu uw kinderen wilt vervoeren of de inkopen voor uw eigen restaurantje; een elektrische bakfiets zorgt er voor dat u zonder zweten aankomt op uw bestemming.
Elektrische
bakfiets
Riese & Müller
+ Meer informatie
Uw elektrische fiets meenemen in de trein of in de caravan? Dan is een elektrische vouwfiets ideaal. Compact op te vouwen en dus gemakkelijk meenemen en toch lekker elektrisch fietsen op uw bestemming. Ideaal voor vakantieganger en forens.
Elektrische vouwfiets
Dahon
+ Meer informatie
Sleep om te scrollen