fietsenwinkel

Ontvang gratis de beste tips
om makkelijk jouw ideale e-bike
of speed pedelec te vinden


Waar moet je op letten bij het kopen van een e-bike?

Een e-bike is een knap staaltje techniek, maar dat betekent voor jou dus ook een hoop vragen en twijfels. Een aantal onderdelen van je e-bike zijn super belangrijk, omdat ze het karakter van de e-bike bepalen. Maar hoe weet je nou wat je moet weten? Onze E-bike Buddy gaat je verder helpen!

Wij helpen je: vraag de E-bike Buddy aan!

Om makkelijk de e-bike te vinden die perfect bij je past, hebben we bij Fietsenwinkel.nl de E-bike Buddy voor je in het leven geroepen! Het is heel simpel: doe de test en ontdek wat voor type fietser jij bent. De E-bike Buddy zal je dan vervolgens in 4 e-mails alles vertellen wat je wil (en moet!) weten over e-bikes. Zo kom je nooit meer voor verrassingen te staan, als je (ooit) een e-bike gaat kopen. En geen zorgen: na de 4 mails stopt deze service automatisch!3 stappen:

1. Doe de test en vraag je E-bike Buddy aan

2. Word een expert in slechts 4 mails

3. Vind moeiteloos jouw perfecte e-bikeAl meer dan 4300 mensen hebben inmiddels een E-bike Buddy. Jij straks ook?

Aanvragen duurt nog geen 2 minuten: ontmoet snel jouw E-bike Buddy!Dame op elektrische fiets

Waarom de E-bike Buddy?

Natuurlijk kun je zelf op onderzoek uit: er bestaan honderdduizenden pagina’s over e-bikes en er zijn bijna net zoveel verschillende elektrische fietsen op de markt gebracht. Hoe kom je erachter wat jij moet weten en wat bij je past? Dat gaat je een hoop tijd kosten! En laten we eerlijk wezen: die tijd breng je toch liever door op je nieuwe e-bike? De E-bike Buddy regelt het allemaal voor je: na 4 mails ben ook jij een e-bike expert en kun je goed voorbereid op pad om jouw ideale e-bike te kopen!


"Uit nieuwsgierigheid heb ik de E-bike Buddy aangevraagd: de informatie die ik kreeg was precies genoeg. Wat een leuke en handige service!"

Producten vergelijken