Brinckers Barcelona

(1) 1 producten gevonden
Brinckers fietsen

Rooster Lijst

Rooster Lijst


Terug naar boven

Brinckers Barcelona elektrische fiets

Bent u op zoek naar een stijlvolle elektrische fiets die ook comfortabel en krachtig is? Dan zit u met de Brinckers Barcelona helemaal goed! De fiets is zeer fraai vormgegeven, maar niet alleen aan uiterlijk is gedacht! De Brinckers Barcelona beschikt over een ongekend krachtige voorwielmotor, waarmee u ieder terrein kunt bedwingen. Uniek, voor een voorwielmotor. Daarnaast zijn alle Brinckers Barcelona fietsen standaard luxe afgewerkt, met een comfortabel zadel en lederen handvatten, vering en lekker brede banden voor extra comfort. Kortom: met de Brinckers Barcelona weet u zeker dat u comfortabel en in stijl kunt fietsen op een luxe elektrische fiets!

Bepaal zelf de prijs van uw Brinckers Barcelona met de accukeuze

De fietsen zijn uitgerust met een Brinckers voorwielmotor, verkrijgbaar met accu's in verschillende sterktes. Zo heeft u zelf de actieradius, maar ook de prijs in de hand! De accu zit verder geplaatst op de bagagedrager en de motor is verwerkt in het voorwiel. Hierdoor heeft u een prettige gewichtsverdeling en trekt de motor u als het ware een beetje voort, waardoor het fietsen altijd bijzonder prettig en licht aanvoelt. Dit in combinatie met de kracht van de voorwielmotor (maar liefst 40 Nm), zorgt ervoor dat u haast niet meer af wilt stappen (dat hoeft u ook niet!).

Brinckers: Dutch Design

Brinckers fietsen zijn met de grootste zorg gefabriceerd en alleen met de beste onderdelen afgemonteerd. Met de nieuwe elektrische fietsen van het Hollandse merk Brinckers kunt u optimaal genieten van het plezier dat een elektrische fiets u kan bieden. Natuurlijk wil het oog ook wat: daarom zijn Brinckers fietsen met het grootste oog voor detail vormgegeven en afgewerkt. Op een elektrische fiets van Brinckers mag u gezien worden!