Bosch motor

(3) 3 producten gevonden

Rooster Lijst

Rooster Lijst


Terug naar boven

Wanneer u op zoek bent naar een elektrische fiets, heeft u 'm vast voorbij zien komen; de Bosch middenmotor. Dit nieuwe soort aandrijving is bij de meeste fabrikanten te vinden. Vaak hebben zij een speciaal model ontwikkeld voor deze middenmotor. Deze modellen (hieronder te vinden) blijken vaak succesnummers te zijn en dat is niet voor niets...

Wat onderscheidt de fiets met Bosch motor?

De Bosch motor zorgt bij de elektrische fiets voor een aantal prestatie-verbeterende eigenschappen. Allereerst is het een middenmotor en dat wil zeggen dat de motor is bevestigd op de trapas. Dit zorgt ervoor dat het zwaartepunt laag en in het midden van de fiets ligt. Dit lage zwaartepunt zorgt voor een goede balans en komt ook de wegligging ten goede. Omdat de motor op de trapas zit en dus dicht bij de trappers, is er relatief weinig sprake van energieverspilling d.m.v. een meer efficiënte, directe aandrijving. Hierdoor heeft de fiets een hogere actieradius dan de gemiddelde elektrische fiets met een soortgelijke accu.

De plaatsing van de motor bij de ebike zorgt tevens voor een meer natuurlijke aandrijving. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een motor in het voorwiel.

Bosch motor collectie

Omdat deze Bosch motor op verschillende modellen bij verschillende fabrikanten terugkomt, zonder dat dat altijd duidelijk in de naam is vermeld, heeft Fietsenwinkel.nl op deze pagina een Bosch-collectie gemaakt. In deze collectie vindt u alle elektrische fietsen met de populaire Bosch motor, die wij voeren. Ook hebben we nog een selectie elektrische fietsen met middenmotor met andere systemen beschikbaar.

De Bosch e-bikes van Fietsenwinkel.nl worden gemiddeld beoordeeld met een 9.7, gebaseerd op 652 klantbeoordelingen. De prijzen van de Bosch e-bikes variëren van €1749.00 tot €4099.00.