Bosch motor

(9) 9 producten gevonden

Rooster Lijst

Laagste prijsgarantie op alle fietsen Laagste prijsgarantie!

Wij streven er naar om altijd de laagste prijs aan te bieden, maar het kan natuurlijk voorkomen dat je een fiets ergens anders toch goedkoper vindt. Daarom bieden wij een laagste prijsgarantie. Bekijk hier de voorwaarden.

×
Voor 17u besteld, morgen in huis Morgen in huis!

Bestel je op werkdagen voor 17u een fiets die bij ons op voorraad is, dan bezorgen wij hem de volgende dag al. Dus ook op zaterdag. Of je kiest een dag die jou beter uitkomt en wij passen onze planning aan.

×
Service in de buurt én aan huis Altijd service in de buurt

Ook voor al het service en onderhoud aan jouw nieuwe fiets kun je terecht bij Fietsenwinkel.nl. Wij hebben 250 servicepunten verspreid door heel Nederland. Bekijk hier welk servicepunt het dichtst de buurt is.

×
100 dagen bedenktijd 100 dagen bedenktijd

Bij Fietsenwinkel.nl begrijpen we goed dat je jouw nieuwe fiets graag van alle kanten wilt bekijken. Daarom hanteren wij een bedenktijd van maar liefst 100 dagen! Zo heb je alle tijd om over jouw aankoop na te denken. Niet tevreden? Dan stuur je jouw fiets gewoon terug. Bekijk hier de voorwaarden.

×
33 winkels met testparcours

Jouw favoriete e-bike eerst even uitproberen? Dan kom je gewoon naar één van onze winkels en probeer je alle e-bike systemen rustig uit. Onze specialisten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

×

Rooster Lijst


Terug naar boven

Wanneer u op zoek bent naar een elektrische fiets, heeft u 'm vast voorbij zien komen; de Bosch middenmotor. Dit nieuwe soort aandrijving is bij de meeste fabrikanten te vinden. Vaak hebben zij een speciaal model ontwikkeld voor deze middenmotor. Deze modellen (hieronder te vinden) blijken vaak succesnummers te zijn en dat is niet voor niets...

Wat onderscheidt de fiets met Bosch motor?

De Bosch motor zorgt bij de elektrische fiets voor een aantal prestatie-verbeterende eigenschappen. Allereerst is het een middenmotor en dat wil zeggen dat de motor is bevestigd op de trapas. Dit zorgt ervoor dat het zwaartepunt laag en in het midden van de fiets ligt. Dit lage zwaartepunt zorgt voor een goede balans en komt ook de wegligging ten goede. Omdat de motor op de trapas zit en dus dicht bij de trappers, is er relatief weinig sprake van energieverspilling d.m.v. een meer efficiënte, directe aandrijving. Hierdoor heeft de fiets een hogere actieradius dan de gemiddelde elektrische fiets met een soortgelijke accu.

De plaatsing van de motor bij de ebike zorgt tevens voor een meer natuurlijke aandrijving. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een motor in het voorwiel.

Bosch motor collectie

Omdat deze Bosch motor op verschillende modellen bij verschillende fabrikanten terugkomt, zonder dat dat altijd duidelijk in de naam is vermeld, heeft Fietsenwinkel.nl op deze pagina een Bosch-collectie gemaakt. In deze collectie vindt u alle elektrische fietsen met de populaire Bosch motor, die wij voeren. Ook hebben we nog een selectie elektrische fietsen met middenmotor met andere systemen beschikbaar.

De Bosch e-bikes van Fietsenwinkel.nl worden gemiddeld beoordeeld met een 9.7, gebaseerd op 652 klantbeoordelingen. De prijzen van de Bosch e-bikes variëren van €1749.00 tot €4099.00.