Bobike accessoires voor kinderzitjes

(0) 0 producten gevonden
Bobike accessoires

Voor de door u gekozen categorie of filtercombinatie hebben wij helaas geen producten gevonden. Probeer uw filtering minder specifiek te maken of kies één van de hoofdcategorieën in het hoofdmenu om opnieuw te beginnen.

Bobike accessoires voor kinderzitjes

Bobike Accessoires Maak uw fiets inclusief fietsstoeltje nu echt af met de accessoires van Bobike. Dankzij de Bobike accessoires voor kinderzitjes kunt u uw kind nog meer comfort geven. Plaats bijvoorbeeld een hip windscherm voor het voorzitje, of gebruik de juiste voetsteuntjes voor het achterzitje. Al deze accessoires zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Daarnaast vindt u hier ook al het materiaal om uw kinderzitje of fietsstoeltje aan de fiets te bevestigen. Wil uw kinder liever even slaap in het fietsstoeltje, gebruik dan de handige bobike slaaprol! Een fietstocht met uw zoon of dochter werd nog nooit zo leuk met de Bobike accessoires voor kinderzitjes.

Verschillende categorieën fietsstoeltjes en kinderzitjes

De Bobike fietsstoeltjes zijn op twee verschillende plekken op de fiets te bevestigen; namelijk voor of achter op de fiets. Fietsenwinkel.nl heeft van Bobike zowel voorzitjes als achterzitjes in het assortiment met uiteraard alle bijbehorende accessoires en onderdelen. Dus of uw kind nu 1 of 10 jaar is, hij/zij kan altijd mee op de fiets. Hieronder vindt u de verschillende Bobike fietsstoeltjes categorieën:

  • Bobike achterzitje
  • Bobike voorzitje

Bobike One Mini en Maxi

Wanneer u een voorzitje van Bobike wilt aanschaffen kunt u kiezen uit verschillende hippe kleuren en types. De bekendste serie is de Bobike One Mini. Daarnaast zijn er ook nog kinderzitjes onder de naam One Classic, deze zijn alleen geschikt als voorzitje. De achterzitjes hebben weer een andere naam, zoals Bobike Maxi. Benieuwd naar alle type Bobike kinderzitjes? Bekijk hieronder de verschillende types:

Niet overtuigd van het merk Bobike?

Bobike Accessoire Fietsenwinkel.nl heeft een ruim assortiment aan kinderzitjes en fietsstoeltjes. Heeft u bij het merk Bobike niet het mooie voorzitje of achterzitje gevonden, probeer dan eens een van onderstaande merken: