Altijd de laagste prijs
92% tevreden klanten in december

Op avontuur met Laventino

Op avontuur met Laventino

Laventino is een jong merk dat is geïnspireerd door de ruige natuur van Scandinavië. Dit merk staat voor avontuur! Voor de productie van deze fietsen wordt gebruik gemaakt van stevige en roestvrije materialen. De frames van deze fietsen zijn gemaakt van aluminium dat zorgt voor een lichtgewicht frame. Dit maakt fietsen heel eenvoudig en prettig. Bovendien kunnen de Laventino fietsen goed tegen een stootje.

Laventino is voor de slimme koper, iemand die weet wat hij wil. De beste kwaliteit voor de beste prijs. Laventino heeft hiermee een nieuwe mijlpaal bereikt in de prijs-kwaliteit verhouding.

Stadsfietsen

Voor de stadsfietsen heeft Laventino twee modellen:

  • Laventino Glide
  • Laventino Glide +

Bij deze fiets kun je kiezen tussen zeven of acht versnellingen. Deze fietsen zijn beschikbaar in zowel dames als heren model. Ook heeft de Glide een “plus” uitvoering: deze plus modellen hebben een luxere afwerking en beschikken over meer opties. Zo is het plus model onder andere voorzien van een bagagedrager met geïntegreerde bevestiging aan de voorzijde, dit maakt de bagagedrager nóg steviger.

Transportfietsen

Voor de transportfietsen heeft Laventino ook twee modellen:

  • Laventino Ranger
  • Laventino Ranger +

Ook bij deze fiets heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen zeven of acht versnellingen. Dit model heeft ook een “plus” uitvoering, dat houdt in dat deze fietsen wat luxer zijn afgewerkt en meer opties hebben dan de normale Ranger. Zo heeft de Ranger+ handremmen in plaats van een terugtraprem en hij is ook voorzien van een stuurslot en dubbele standaard. Deze modellen zijn beide beschikbaar in zowel dames- als herenuitvoering. Een mooie extra is dat de Laventino Ranger en Ranger+ moderne, smalle, aluminium voordragers hebben. Deze zijn speciaal ontworpen zodat de fietsen makkelijk in drukke fietsenstallingen passen.

Heb je nog twijfels over welke fiets het beste bij jou past? Klik dan hier en bekijk onze expertpagina voor alle informatie over de verschillende soorten fietsen! Of maak gebruik van de keuzehulp en kom erachter welke fiets geschikt is voor jou.

Nieuwsgierig geworden naar dit mooie merk? Bekijk hier de gehele collectie!

Bekijk Laventino

Laventino in het echt bekijken? Kom eens langs in één van onze winkels!

Zoek een testcenter

Vul je postcode of plaats in

Vind ons op Facebook

Producten vergelijken