Altijd de laagste prijs
92% tevreden klanten in december

Fietsverhalen op Fietsenwinkel.nl

Fietsverhalen op Fietsenwinkel.nl

Laatst gewijzigd op: 18/06/2019

Iedere dag maken we kilometers op onze fiets: naar school, het werk of voor de lol. En achter iedere kilometer die we rijden, zit een verhaal. Misschien ging je wel voor het eerst met je kleine op de fiets. Of rij je ieder weekend door weer en wind naar je meisje. Iedere weg is anders. Iedere route is anders. Ieder verhaal is anders. Bekijk hier de meest bijzondere en indrukwekkende verhalen!

Aflevering 3

Het fietsverhaal van... Jennifer!

121,8 km per uur: dat is waar het wereldrecord voor vrouwen van een door menselijke kracht aangedreven voertuig op staat. Indrukwekkend toch? Maar het Human Power Team Delft & Amsterdam gaat samen met studenten van de TU Delft en Vrije Universiteit Amsterdam proberen dat record te verbreken. In deze aflevering volgen we Jennifer, atlete van het Human Power Team.

Aflevering 2

Het fietsverhaal van... Jesper!

Profwielrenner Jesper Asselman van team Roompot-Charles kent een carrière met ups en downs. Door een nare enkelbreuk kon hij zijn passie bijna niet meer uitoefenen. Kenners dachten dat hij zijn fietsschoenen aan de wilgen zou moeten hangen. Maar puur op wilskracht heeft hij iedereen zijn ongelijk bewezen!

Aflevering 1

Het fietsverhaal van... Varian!

Toen Varian 5 jaar geleden naar Nederland kwam, had hij nog nooit op een fiets gereden. Maar om op zijn werk te kunnen komen, moest hij wel! Hij heeft zichzelf zo snel en goed mogelijk leren fietsen en nu? Nu vliegt hij door de Hollandse polder!

Op de hoogte blijven van leuke nieuwtjes en toffe tips?

Vind ons op Facebook

Producten vergelijken