fietsenwinkelBlack Friday op Fietsenwinkel.nl!

Black Friday 2019 viel op vrijdag 29 november 2019. Helaas is Black Friday alweer voorbij! Heeft u nog kunnen profiteren van één van onze aanbiedingen? Als dit het geval is: gefeliciteerd met uw aankoop en we hopen dat u er erg veel plezier van hebt! Zo niet: hou ons dan zeker in gedachten voor Black Friday 2020, want ieder jaar komen we met een heleboel superdeals!

De beste aanbiedingen van 2019

Tijdens Black Friday hadden we fantastische deals voor u klaar staan. Zo kon u een elektrische fiets aanschaffen voor nog geen €799! Maar dat was nog niet alles, want we hadden ook super toffe aanbiedingen op niet-elektrische fietsen. Uw voordeel kon daarbij oplopen tot wel 57%! Daarnaast hadden we ook een speciaal Black Friday assortiment aan accu's bij elkaar gezocht, voor de koopjesjagers die niet op zoek waren naar een fiets, maar naar een nieuwe accu voor hun elektrische fiets. Zo ziet u maar: Black Friday op Fietsenwinkel.nl is iets om in de gaten te houden!

Oorsprong Black Friday

Het fenomeen Black Friday is begonnen in de Verenigde Staten, waar deze dag altijd de dag na Thanksgiving valt. Black Friday is eigenlijk de dag die het begin van het kerstshoppen aankondigt. Black Friday heeft de afgelopen jaren ook in Europa flink aan populariteit gewonnen en is ook in de Benelux inmiddels één van de grootste verkoopdagen geworden. Black Friday aanbiedingen zijn dan ook vaak extreme aanbiedingen in de vorm van absurde kortingspercentages. Het is dus de ideale dag om uw slag te slaan!

Black Friday 2020

Ook in 2020 zullen wij tijdens Black Friday weer bizarre aanbiedingen voor u klaar hebben staan. Omcirkel de dag maar alvast in uw agenda: op vrijdag 27 november 2020 is het weer tijd voor de Black Friday aanbiedingen op Fietsenwinkel.nl. Dus onthoud goed: tijdens Black Friday 2020 bezoekt u natuurlijk ook even Fietsenwinkel.nl! En wilt u graag even langskomen in onze winkel? Dan bent u tijdens Black Friday 2020 natuurlijk ook van harte welkom!

Bekijk alle fietsen

Producten vergelijken