Batavus Flying Dutchman

(0) 0 producten gevonden

Helaas, de fiets is niet meer beschikbaar! Bekijk hieronder ons alternatieve aanbod of gebruik de keuzehulp om een geschikte fiets te vinden.

Voor de door u gekozen categorie of filtercombinatie hebben wij helaas geen producten gevonden. Probeer uw filtering minder specifiek te maken of kies één van de hoofdcategorieën in het hoofdmenu om opnieuw te beginnen.

Batavus Flying Dutchman

De Batavus Flying Dutchman is een fiets die niet meer door Batavus geproduceerd wordt. Deze stadsfiets is lang een echte verkooptopper geweest binnen de stadsfietsencollectie van Batavus. Lekker onderhoudsarm en sterk: dat was de Batavus Flying Dutchman. Maar Batavus heeft niet stil gestaan in zijn ontwikkeling en heeft diverse nieuwe modellen op de markt gebracht.

Batavus Flying Dutch, Batavus Flying D of Batavus Flying Dutchman?

Is het nu de Batavus Flying Dutch, Batavus Flying D of Batavus Flying Dutchman? Ze zijn allemaal waar: al deze fietsnamen verwijzen naar dezelfde fiets. Geen verwarring dus: dit gaat altijd over de Batavus Flying Dutchman.

Batavus Flying Dutchman alternatieven

Batavus heeft diverse vergelijkbare modellen in de collectie. Als je op zoek bent naar de Batavus Flying Dutchman, dan zullen deze fietsen je vast ook bevallen: