Batavus Donna

(0) 0 producten gevonden

Helaas, de fiets is niet meer beschikbaar! Bekijk hieronder ons alternatieve aanbod of gebruik de keuzehulp om een geschikte fiets te vinden.

Voor de door u gekozen categorie of filtercombinatie hebben wij helaas geen producten gevonden. Probeer uw filtering minder specifiek te maken of kies één van de hoofdcategorieën in het hoofdmenu om opnieuw te beginnen.

Batavus Donna

De Batavus Donna is een fiets die je op Fietsenwinkel.nl niet kunt kopen. Batavus heeft ervoor gekozen om de Donna modellen via een beperkt dealernetwerk te verkopen. De Batavus Donna is verkrijgbaar als transportfiets of als elektrische fiets. Kenmerkend voor de Batavus Donna modellen is dat zij erg stijlvol zijn en voorzien zijn van een stoere en handige voordrager. Maar binnen de collectie van Batavus vind je nog vele andere modellen, die niet onder doen voor de Batavus Donna.

Batavus Donna E-Go alternatieven

De Batavus Donna E-go is een goed uitgeruste elektrische transportfiets. Als je op zoek bent naar de Batavus Donna E-go dan zal bijvoorbeeld het volgende model je vast ook bevallen:

Of bekijk één van de andere elektrische fietsen van Batavus

Batavus Donna Plus alternatieven

De Batavus Donna Plus is een goed uitgeruste transportfiets. Als je op zoek bent naar de Batavus Donna Plus dan zal bijvoorbeeld het volgende model je vast ook bevallen:

Of bekijk één van de andere transportfietsen van Batavus