Yepp Kinderzitje

GMG Yepp Voorzitjes

(1)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Alleen in winkels
    GMG Yepp Mini Voorzitje Zwart
    Waardering:
    97%
    GMG Yepp Mini Voorzitje Zwart
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voorzitjes van GMG Yepp

Yepp voorzitje Op zoek naar een Yepp voorzitje? Het merk GMG Yepp is binnen de kinderzitjes een groot merk. Wanneer u kiest voor een Yepp voorzitje, kiest u voor duurzaam. Uiteraard voldoen alle kinderstoeltjes van Yepp aan alle veiligheidseisen, wel zo handig als u van plan bent om met uw zoon of dochter met de fiets op pad te gaan. Door het gebruik van innovatie materialen en een eigentijdse vormgeving verzekert u zichzelf van jarenlange kwaliteit. De zeer comfortabele kuipstoel is eenvoudig te bevestigen en beschikbaar in verschillende hippe kleuren. Monteer daarom snel een Yepp voorzitje op uw (moeder)fiets, en geniet van een gezellige fietstocht met uw kind.

Yepp Mini, Maxi of Junior

GMG Yepp heeft op het gebied van fietsstoeltjes drie verschillende "series" uitgebracht. Het verschil tussen deze 3 type kinderzitjes zit het in de maximale draagkracht. Zo kan de Yepp Mini een maximaal gewicht van 15 kg dragen, de Yepp Maxi een gewicht van maximaal 22 kilo en de Yepp Junior heeft een maximale draagkracht van 35 kg. Let op: Het Yepp Mini fietsstoeltje is het enige kinderzitje wat als voorzitje op uw stuur geplaatst kan worden. Bekijk hieronder het fietsstoeltje wat het best bij u past:

Yepp accessoires

Indien u heeft besloten om een kinderzitje van GMG Yepp aan te schaffen, is het daarnaast ook handig om over bepaalde accessoires na te denken. Fietsenwinkel.nl heeft daarom alles wat u extra nodig heeft bij een fietsstoeltje. Denk hierbij aan windschermen, slaaprollen en/of losse onderdelen. Kijk in onderstaande categorieen welk Yepp accessoires beschikbaar zijn en aansluiten bij het door u gekozen Yepp kinderzitje:

Niet overtuigd van het merk GMG Yepp?

Fietsenwinkel.nl heeft een ruim assortiment aan kinderzitjes en fietsstoeltjes. Heeft u bij het merk GMG Yepp niet het mooie voorzitje of achterzitje gevonden, probeer dan eens een van onderstaande merken:

Producten vergelijken