Fietstrainers (1)

(1) 1 producten gevonden

Rooster Lijst

Rooster Lijst


Terug naar boven

Binnenhuis trainen met de fietstrainer

Voor fanatieke wielrenners is het weer uiteraard van groot belang. Zeker wanneer je veel op asfaltwegen rijdt, is het fijner om onder droge weersomstandigheden te kunnen fietsen. Op een nat wegdek is de kans op vallen namelijk aanzienlijk groter. Maar ook wanneer je gewoon liever met mooi weer rijdt, is het handig dat je in de herfst en winter in vorm kunt blijven. Gelukkig bestaat hiervoor een uitstekende oplossing: de fietstrainer.

Het gemak van thuis trainen

Met de juiste fietstrainer kun je eenvoudig binnen fietsen op jouw racefiets. Hierdoor ben je voor je training niet langer afhankelijk van het weer. Binnen is het altijd droog en je kunt je training eenvoudig combineren met andere werkzaamheden. Met een fietstrainer heb je geen smoesjes meer om even niet in vorm te zijn!

Voor iedereen een juist model

Bij Fietsenwinkel.nl vind je diverse soorten fietstrainers. Deze bestel je eenvoudig online en laat je thuis bezorgen. Op zoek naar een fietstrainer van tacx of elite? Ook deze vind je bij ons in het assortiment. Welke fietstrainer het beste bij jou past is afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Hoef je geen toeters en bellen, kies dan voor een basic trainer. Als je een trainer zoekt die je ruimtebesparend kunt opbergen, kun je het beste gaan voor een rollenbank. Uiteraard bestaan er ook luxere varianten van de fietstrainer. Zo kun je kiezen voor een interactieve trainer. Deze trainers kun je verbinden met je smartphone en zo genieten van allerlei extra opties.

Accessoires voor jouw fietstrainer

Heb je al een mooie trainer thuis staan, maar ben je nog op zoek naar bijpassen de accessoires? Of zijn er een aantal accessoires die vervangen dienen te worden? Dan ben je bij Fietsenwinkel.nl ook aan het juiste adres. Bij ons vind je namelijk ook diverse accessoires om jouw fietstrainer mee compleet te maken. Zo kun je pas optimaal genieten van jouw training binnenhuis! Kies bijvoorbeeld voor een Tacx zweetdoek om tijdens jouw zware trainingen het zweet op te vangen. Dit voorkomt dat de vloer onder je fiets nat wordt.

Hulp nodig?

Wil je graag een mooi model voor thuis kiezen, maar kom je er niet uit? Neem dan vooral contact op met één van onze experts. Zij kunnen je voorzien van passend advies en zijn op de hoogte van de actuele prijzen van onze fietstrainers. Zo weet je zeker dat je voor een trainer gaat die echt bij jou past. Je kunt onze experts eenvoudig bereiken via de handige live chat, een e-mail of via de telefoon.