• Thuisbezorgd in NL en BE
  • 10.000 e-bikes snel leverbaar
  • 120 servicepartners in Nederland
Kinderzitjes achterzitje

Achterzitjes

(1)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Thule Yepp Nexxt Maxi Achterzitje
    Thule Yepp Nexxt Maxi Achterzitje
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Achterzitjes - Het ideale kinderzitje voor achterop de fiets

Omdat het fietsen met kinderen op de fiets al lastig genoeg kan zijn, wilt u natuurlijk wel dat uw kind veilig en toch comfortabel zit. Een goede oplossing hiervoor is een zitje achter op de fiets dat u gemakkelijk kunt monteren. U heeft bij het kiezen van achterzitjes de keuze uit kinderzitjes die u op de bagagedrager bevestigt en kinderzitjes die u aan het frame monteert. Deze varianten zijn allebei zeer veilig en ook nog eens te verkrijgen in verschillende hippe kleuren! De meeste achterzitjes zijn voor kinderen tot ongeveer 6 jaar oud (tot 22 kg), maar op Fietsenwinkel.nl bieden wij ook zogenaamde Junior fietsstoeltjes aan, zodat ook oudere kinderen nog gezellig mee achterop kunnen!

Veiligheid voor alles

Als ouder kiest u voor veiligheid en daarom zijn alle achterzitjes die wij aanbieden op Fietsenwinkel.nl voorzien van de juiste keuringen en veiligheidsmaatregelen (zoals gordels). Zo kunt u zorgeloos genieten van de fietsrit met uw kind. Is een voorzitje voor u beter geschikt? Kijk dan bij de Voorzitjes

Populaire merken achterzitjes

Fietsenwinkel.nl streeft ernaar om een zo breed mogelijk assortiment kinderzitjes aan te bieden. Hierdoor hebben wij fietsstoeltjes beschikbaar van verschillende merken. Klik op een van onderstaande om alle voorzitjes en achterzitjes te bekijken:

Producten vergelijken