• Thuisbezorgd in NL en BE
  • 10.000 e-bikes snel leverbaar
  • 120 servicepartners in Nederland
Qibbel kinderzitjes

Qibbel Kinderzitjes

(1)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Qibbel Air Kinderzitje Voor
    Qibbel Air Kinderzitje Voor
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Qibbel Fietsstoeltjes en Kinderzitjes

Op zoek naar een Qibbel kinderzitje? Qibbel is een bekend merk onder de fietszitjes. De Qibbel kinderzitjes zijn niet alleen erg veilig voor uw kind, maar ook nog eens erg stijlvol. U kunt namelijk het uiterlijk van de Qibbel fietsstoeltjes compleet naar uw wens aanpassen, dankzij de Qibbel stylingsets voor Qibbel achterzitjes, Qibbel voorzitjes en Qibbel windschermen. De Qibbel Stylingsets voor de kinderzitjes bevatten een stoelkussen, voetriempjes en armleuningen in dezelfde stijl. De windscherm stylingsets zijn in dezelfde stijl beschikbaar als de stylingsets van de kinderzitjes en bestaat uit een windschermflap die eenvoudig aan het windscherm te bevestigen is.

 Uiteraard zijn er ook complete Qibbel achterzitjes en Qibbel voorzitjes beschikbaar. De meest Qibbel fietsstoeltjes met de meest verkochte stylingset en bevestigingsset zitten dan al in 1 pakket. Erg handig als u toch een stijlvol kinderzitje wil, maar deze niet helemaal zelf wilt samenstellen!

Qibbel voorzitjes en achterzitjes

Als u heeft besloten om een kinderzitje van Widek Qibbel aan te schaffen, moet u goed weten waar u het fietsstoeltje wilt plaatsen. U kunt hierbij kiezen uit een voorzitje, bevestigd aan het stuur, of een achterzitje, welke op de bagagerager geplaatst kan worden. Belangrijk is om hierbij te letten op het gewicht van de kind. Een voorzitje kan vaak alleen kinderen dragen tot 3 jaar, terwijl een achterzitje vaak oudere kinderen kan dragen. Ook bij een Qibbel achterzitje moet u goed letten op het gewicht dat de achterdrager van de fiets kan dragen. Is de drager niet sterk genoeg, dan is het aan te raden om een Qibbel achterstoeltje te nemen met zadelbuis-/framebevestiging. 

Bij de Qibbel fietszitjes die u zelf kunt stijlen met de stylingsets, zal u ook nog een bevestigingsset moeten meebestellen. Let daarbij dus goed op de hiervoor genoemde punten, zodat uw kind altijd veilig meegenomen kan worden op een fietstochtje!

Producten vergelijken