Windschermen (15)

(15) 15 producten gevonden

Rooster Lijst

Laagste prijsgarantie op alle fietsen Laagste prijsgarantie!

Bij Fietsenwinkel.nl bieden wij op onze fietsen de laagste prijsgarantie. Wij controleren dagelijks de prijzen van onze concurrenten, zodat je zeker weet dat je nooit te veel betaalt voor jouw fiets. Dat is weer één van de zekerheden van Fietsenwinkel.nl!

×
Voor 17u besteld, morgen in huis Morgen in huis!

Bestel je op werkdagen voor 17u een fiets die bij ons op voorraad is, dan bezorgen wij hem de volgende dag al. Dus ook op zaterdag. Of je kiest een dag die jou beter uitkomt en wij passen onze planning aan.

×
Service in de buurt én aan huis Altijd service in de buurt

Fietsenwinkel.nl heeft een uniek netwerk van meer dan 200 aangesloten fietsspecialisten die jouw fiets kunnen onderhouden en repareren. Of je kiest voor één van onze mobiele monteurs voor service en onderhoud aan huis. Zo zijn wij altijd in de buurt.

×
100 dagen bedenktijd 100 dagen bedenktijd

Bij Fietsenwinkel.nl begrijpen we heel goed dat je jouw nieuwe fiets graag van alle kanten wilt bekijken. Daarom hanteren wij een bedenktijd van maar liefst 100 dagen! Zo heb je rustig de tijd om over jouw aankoop na te denken. Niet tevreden? Dan stuur je jouw fiets gewoon terug.

×
29 winkels met testparcours

Jouw favoriete e-bike eerst even uitproberen? Dan kom je gewoon naar één van onze winkels en probeer je alle e-bike systemen rustig uit. Onze specialisten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

×

Rooster Lijst


Terug naar boven

Een windscherm voor uw kinderzitje

Wanneer u met uw kleine gaat fietsen is het natuurlijk belangrijk dat uw kindje comfortabel en veilig zit. Het is dus niet alleen belangrijk dat het kinderzitje comfortabel en veilig is: met een windscherm maakt u het fietsen nog een stukje fijner. Wanneer u uw kind in een voorzitje vervoert, dan kan uw zoon of dochter last krijgen van de wind, de zon, de regen of vervelende beestjes. Met een windschermen lost u al deze problemen in één keer op. Uw kleine kan lekker blijven kijken van al het moois dat voorbij schiet, zonder dat de elementen roet in het eten gooien. 

Stevig en stijlvol

De windschermen van Yepp, Bobike en Polisport zijn stuk voor stuk stevig, slagvast en stijlvol en gemakkelijk te monteren bij het voorzitje van het betreffende merk. De designs zijn helemaal aangepast aan het bijbehorende zitje, zo kunt u niet alleen veilig rijden, maar ook nog eens helemaal in stijl! Op Fietsenwinkel.nl vindt u windschermen in alle soorten en maten.