• Thuisbezorgd in NL en BE
  • 10.000 e-bikes snel leverbaar
  • 120 servicepartners in Nederland
Yepp Kinderzitje

Yepp Kinderzitjes

(1)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Yepp Original Drager Maxi Kinderzitje Achter
    Yepp Original Drager Maxi Kinderzitje Achter
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

GMG Yepp Fietsstoeltjes en Kinderzitjes

Yepp fietsstoeltje Op zoek naar een Yepp fietsstoeltje? Het merk GMG Yepp is binnen de kinderzitjes een groot merk. Wanneer u kiest voor een Yepp fietsstoeltje, kiest u voor duurzaam. Uiteraard voldoen zowel de voorzitjes als achterzitjes aan alle veiligheidseisen, wel zo handig als u van plan bent om met uw zoon of dochter met de fiets op pad te gaan. Door het gebruik van innovatie materialen en een eigentijdse vormgeving verzekert u zichzelf van jarenlange kwaliteit. Met de handige easyfit bevestiging, is het zeer eenvoudig om de kinderzitjes aan uw fiets te bevestigen. Dus monteer een Yepp fietsstoeltje op uw (moeder)fiets, en geniet van een gezellige fietstocht met uw kind.

Yepp voorzitjes en achterzitjes

Indien u heeft besloten om een kinderzitje van GMG Yepp aan te schaffen, is het belangrijk om na te denken op welke positie u het fietsstoeltje wilt plaatsen. U kunt hierbij kiezen uit een voorzitje, bevestigd aan het stuur, of een achterzitje, welke op de bagagerager geplaatst kan worden. Daarnaast heeft GMG Yepp ook veel accessoires zoals windschermen, slaaprollen of voetensteuntjes om uw fietszitje aan te kleden in het assortiment. Kijk in onderstaande categorieen welk Yepp fietsstoeltje het best bij u en uw fiets past:

Yepp Mini, Maxi of Junior

Yepp kinderzitje

GMG Yepp heeft op het gebied van fietsstoeltjes drie verschillende "series" uitgebracht. Het verschil tussen deze 3 type kinderzitjes zit het in de maximale draagkracht. Zo kan de Yepp Mini een maximaal gewicht van 15 kg dragen, de Yepp Maxi een gewicht van maximaal 22 kilo en de Yepp Junior heeft een maximale draagkracht van 35 kg. Bekijk hieronder het fietsstoeltje wat het best bij u past:

Niet overtuigd van het merk GMG Yepp?

Fietsenwinkel.nl heeft een ruim assortiment aan kinderzitjes en fietsstoeltjes. Heeft u bij het merk GMG Yepp niet het mooie voorzitje of achterzitje gevonden, probeer dan eens een van onderstaande merken:

Producten vergelijken