Kerri Fietskratten

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Maak jouw fiets compleet met een Kerri fietskrat

Kerri is hét merk als je het hebt over fietskratten. Dus ben je op zoek naar een vrolijk en degelijk fietskrat, met een Kerri fietskrat hoor je er helemaal bij. Een fietskrat is ideaal wanneer je gebruikt maak van een transportfiets. Met de handige bevestigingssets is het namelijk zeer eenvoudig om een fietskrat op je fiets te monteren. Na de bevestiging fiets je daarna gemakkelijk met al jouw spullen overal naartoe. Fietskratten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat er altijd een fietskrat te vinden is dat past bij jouw fiets!

Kerri fietskratten

De fietskratten van Kerri zijn gemaakt van stevig kunststof. Hierdoor kun je tijdens alle weersomstandigheden genieten van jouw fietskrat. Kerri heeft geen houten fietskratten. Toch liever een houten kratje? Kijk dan in onze categorie houten fietskratten. Bovendien is het met allerlei fietskrat accessoires heel eenvoudig om jouw nieuwe fietskrat te versieren, of te beschermen met een vrolijke afdekhoes.

Toch niet op zoek naar een Kerri fietskrat?

Ben je niet overtuigd van de fietskratten van Kerri, maar wil je toch graag een krat op jouw fiets monteren? Bekijk dan eens de fietskratten van andere merken.  Fietsenwinkel.nl heeft een ruim assortiment aan fietskratten van allerlei merken. Kijk daarom ook eens bij onderstaande categorieën:

Producten vergelijken