Stuurtassen (12)

(12) 12 producten gevonden
Stuurtas

Rooster Lijst

Laagste prijsgarantie op alle fietsen Laagste prijsgarantie!

Wij streven er naar de beste service te bieden en dat onze prijzen altijd concurrerend zijn, maar het kan natuurlijk voorkomen dat je een fiets ergens anders toch goedkoper vindt. Daarom bieden wij een laagste prijsgarantie. Bekijk hier de voorwaarden.

×
Voor 17u besteld, morgen in huis Morgen in huis!

Bestel je op werkdagen voor 17u een fiets die bij ons op voorraad is, dan bezorgen wij hem de volgende dag al. Dus ook op zaterdag. Of je kiest een dag die jou beter uitkomt en wij passen onze planning aan.

×
Service in de buurt én aan huis Altijd service in de buurt

Fietsenwinkel.nl heeft een uniek netwerk van meer dan 200 aangesloten fietsspecialisten die jouw fiets kunnen onderhouden en repareren. Of je kiest voor één van onze mobiele monteurs voor service en onderhoud aan huis. Zo zijn wij altijd in de buurt.

×
100 dagen bedenktijd 100 dagen bedenktijd

Bij Fietsenwinkel.nl begrijpen we heel goed dat je jouw nieuwe fiets graag van alle kanten wilt bekijken. Daarom hanteren wij een bedenktijd van maar liefst 100 dagen! Zo heb je rustig de tijd om over jouw aankoop na te denken. Niet tevreden? Dan stuur je jouw fiets gewoon terug.

×
49 winkels met testparcours

Jouw favoriete e-bike eerst even uitproberen? Dan kom je gewoon naar één van onze winkels en probeer je alle e-bike systemen rustig uit. Onze specialisten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

×

Rooster Lijst


Terug naar boven

Stuurtassen: De beste fietstassen voor aan je stuur

stuurtassen

Een stuurtas is dé ideale fietstas om je spullen/bagage mee te nemen op je fiets. . Met een stuurtas heeft u altijd uw spullen, zoals kaarten of routebeschrijving, bij de hand. Deze fietstas voor aan je stuur is zeer eenvoudig op uw fiets te bevestigen en af te pakken, waardoor u uw spullen alijtd bij u heeft. Op  Fietsenwinkel.nl vindt u verschillende stuurtassen: compacte en grote stuurtassen, met en zonder voorvakken, trendy tassen én stuurtassen die geschikt zijn voor e-bikes. Zo kiest u eenvoudig een stuurtas die bij u past!

Divers merken aanbod voor stuurtassen

Wanneer u heeft besloten om uw fietstas als stuurtas te gaan gebruiken, dus dat wil zeggen de fietstas aan het stuur bevestigen, heeft u een ruim aanbod in merken. De verschillen binnen deze merken zijn groot, zo gaat de een meer voor het design, waar een ander merk functionaliteit belangrijk vind. Kies hieronder uw merk om een mooie stuurtas of andere fietstas uit te kiezen.

Niet op zoek naar een stuurtas?

Fietsenwinkel.nl heeft een ruim assortiment fietstassen, bekijk ook eens onderstaande categorieën: