• Thuisbezorgd in NL en BE
  • 10.000 e-bikes snel leverbaar
  • 120 servicepartners in Nederland

Afneembare fietstas

(2)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Cortina Dubbele Fietstas Riga AVS
    Cortina Dubbele Fietstas Riga AVS
  2. New Looxs Enkele Fietstas Vigo
    New Looxs Enkele Fietstas Vigo
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Multifunctionele afneembare fietstas

Wil je graag je spullen mee op de fiets nemen zonder deze te hoeven sjouwen? Dan is een fietstas een uitstekende oplossing. Bij Fietsenwinkel.nl vind je diverse afneembare fietstassen voor al jouw bagage. Een afneembare fietstas is de perfecte combinatie van twee werelden: het is een tas en tegelijkertijd een plek om jouw spullen in te vervoeren tijdens het fietsen

.

De perfecte combinatie

Als je fietstas afneembaar is, kun je hem voor veel meer doeleinden gebruiken, dan wanneer je hem vastmaakt op je bagagedrager. Zo neem je een afneembare fietstas eenvoudig mee de supermarkt in. Niet alleen heb je dan direct een tas voor al jouw boodschappen, op de terugweg klik je de tas eenvoudig op je bagagedrager. Zo hoef je jouw zware boodschappen niet langer te dragen. Ideaal!

Uitgebreid assortiment

Bij Fietsenwinkel.nl vind je een uitgebreid assortiment aan afneembare fietstassen. Zo verkopen wij ook diverse afneembare fietstassen van New Looxs. Met stippen, effen of juist voorzien van een vrolijke bloemenprint. Je vind het allemaal terug op onze website! Van sommige afneembare fietstas kun je niet eens zien dat het een fietstas is. Vaak zijn hierbij de haken netjes weggewerkt in een afsluitbaar vak.

Advies over afneembare fietstassen

Ben je op zoek naar een mooie afneembare fietstas, maar kom je er zelf niet helemaal uit? Neem dan vooral contact op met één van onze experts. Je kunt ze eenvoudig bereiken via de telefoon, e-mail of via onze handige live chat. Met hun deskundige advies weet je zeker dat je de juiste afneembare fietstas kiest!

Producten vergelijken