Canvas fietstassen (1)

(1) 1 producten gevonden

Rooster Lijst

Rooster Lijst


Terug naar boven

Koop een mooie canvas fietstas

Bij Fietsenwinkel.nl vind je diverse soorten fietstassen om jouw fiets mee compleet te maken. Zo kun je al jouw spullen eenvoudig meenemen. Of je nu naar je werk gaat of de wekelijkse boodschappen haalt, met een canvas fietstas beschik je altijd over voldoende opbergruimte.

Enkele canvas fietstas

Wil je gebruik maken van een handige fietstas, maar neem je nooit enorm veel spullen mee? Kies dan voor een enkele fietstas. Bij Fietsenwinkel.nl vind je diverse enkele canvas fietstassen, waardoor er altijd wel eentje bij zit die bij jou past.

Fietstassen voor elektrische fietsen

Ben je op zoek naar een canvas fietstas voor op je elektrische fiets? Ook dan ben je bij Fietsenwinkel.nl op het juiste adres. Deze speciale fietstassen bevestig je met behulp van banden op je fiets. Zo heb je geen last van de accu. Bekijk vooral onze fietstassen voor elektrische fietsen. Je vind ze in diverse kleuren en maten. Zo is er altijd wel een geschikte canvas fietstas.

Extra vrolijke canvas fietstas

Ben je helemaal gek van vrolijke printjes? En wil je deze ook toevoegen op jouw fiets? Denk dan eens aan een mooie basil fietstas. Van dit merk bieden we bij Fietsenwinkel.nl diverse mooie tassen aan. Ook met diverse vrolijke prints, om jouw dag helemaal mee op te fleuren!

Gratis advies

Op zoek naar een mooie canvas fietstas, maar kom je er zelf niet helemaal uit? Neem dan vooral contact op met één van onze experts. Zij helpen je graag met al jouw vragen en voorzien je van passend advies. Zo weet je zeker dat je de juiste fietstas uitkiest!