• Thuisbezorgd in NL en BE
 • 10.000 e-bikes snel leverbaar
 • 120 servicepartners in Nederland

Bisonyl fietstassen

(1)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Alleen in winkels
  Blixum Dubbele Shopper Bisonyl XL Mat Zwart
  Waardering:
  58%
  (6)
  Blixum Dubbele Shopper Bisonyl XL Mat Zwart
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bisonyl fietstas

Een bisonyl fietstas is al jaren extreem geliefd bij fietsers wereldwijd. Vanwege het duurzame materiaal en uiterlijk van deze tas gaan ze vaak jarenlang mee. Bisonyl fietstassen zijn er van verschillende merken, waarvan de meest belangrijke misschien wel Willex Bisonyl is. Bisonyl is een doekachtig materiaal en behoort tot een vorm van kunststof. Bisonyl fietstassen staan bekend om de water-en vuildichtheid, wat betekent dat alle kostbare bezittingen droog blijven.

Voordelen van Bisonyl fietstas

Door de kracht van Bisonyl fietstassen kan je alles vervoeren en zijn dit type tassen voor werkelijk alle bezigheden te gebruiken. Zelfs zware boodschappen kunnen jarenlang gedaan worden met een bisonyl fietstas. Dit kunststof gecoate zwaardoek is erg bijzonder. Bisonyl is bijzonder geschikt voor het maken van tassen, omdat de consument het belangrijk vindt dat een tas lang mee gaat en veel draagkracht heeft. Ook is het erg handig om te gebruiken als je met de fiets naar school of werk gaat. Bijvoorbeeld wanneer je belangrijke papieren hebt in je tas, of elektrische apparaten. Het is erg belangrijk dat deze niet nat worden. Een fietstas van bisonyl helpt hiertegen.

Soort tas

Je kan kiezen uit verschillende soorten tassen. Zo zijn er niet alleen standaard fietstassen van dit materiaal, maar ook dubbele en enkele. Ook zijn er tassen die je aan je zadel of frame kan hangen. Dit is handig als je een paar kleine spullen wil meenemen zoals een bandenplaksetje. Maar we hebben ook rugzakken van verschillende merken met verschillende eigenschappen. Denk aan extra rugventilatie of een speciaal vak voor een laptop.

Extra functies

Bij Fietsenwinkel.nl kun je bisonyl fietstassen kopen van elke maat en voor veel verschillende prijzen. Op alle bekende fietstas merken garanderen wij daarbij ook nog eens de beste prijs. Bekende merken van bisonyl fietstassen zijn, onder andere: Beck, Willex, New Looxs en Cordo. Deze topmerken staan in de fietstassenindustrie bekend om hun duurzame kwaliteit, wat met name geldt voor bisonyl fietstassen. Vaak zijn bisonyl fietstassen zwart van kleur. De reden hiervan is dat vuil hier niet goed zichtbaar op is.

Producten vergelijken