Altijd de laagste prijs
91% tevreden klanten in oktober

Rieten fietsmanden

(4)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Filteren
 1. Basil Denton Rieten Mand Bruin L
  Waardering:
  92%
  Basil Denton Rieten Mand Bruin L
 2. Basil Denton Rieten Mand Grijs L
  Waardering:
  89%
  Basil Denton Rieten Mand Grijs L
 3. Basil Dorset Rieten Mand Grijs L
  Waardering:
  97%
  Basil Dorset Rieten Mand Grijs L
 4. Basil Dorset Rieten Mand Bruin L
  Basil Dorset Rieten Mand Bruin L
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rieten fietsmanden

Helemaal hip is de rieten mand voor op uw fiets. Een rieten fietsmand is erg handig wanneer u net dat extra beetje bagage wilt meenemen op de fiets! Boodschappen, schoolspullen, een tas of misschien uw hondje? Alles is mogelijk: Fietsenwinkel.nl biedt verschillende soorten rieten manden aan. De rieten manden zijn gemakkelijk te bevestigen: soms is zelfs een stel tie wraps voldoende! U kunt de rieten fietsmand op verschillende plekken op uw fiets bevestigen. Bijvoorbeeld op uw Bagagedrager ,stuur of voordrager. Daarnaast kunt u natuurlijk kiezen tussen een grote of kleine fietsmand. Op deze pagina vindt u in alle rieten fietsmanden van Fietsenwinkel.nl, er is dus altijd wel een fietsmand die past bij u én uw fiets.

Welke merk Fietsmand?

Binnen de fietsmanden zijn er een paar grote merken actief. Zo richt New Looxs zich vooral op trendy en design fietsmanden en ontwikkelt Basil vooral stijlvolle en stevige rieten fietsmanden. Voor alle merken blijft gelden dat een fietsmand het mooist blijft wanneer deze op een droge plek gestald is. Staat uw fiets met fietsmand daarentegen vaak buiten? Overweeg dan een fietskrat aan te schaffen.

Niet op zoek naar een rieten fietsmand

Fietsenwinkel.nl heeft een ruim assortiment fietsmanden, elk gemaakt van verschillend materiaal. Bekijk onderstaande categorieën eens voor het aanbod:

Producten vergelijken