Altijd de laagste prijs
92% tevreden klanten in december
Mountainbike Helm

MTB helmen

(8)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Filteren
 1. Abus S-Cension Fietshelm M Wit
  Abus S-Cension Fietshelm M Wit
 2. Abus MountK Fietshelm L Blauw
  Abus MountK Fietshelm L Blauw
 3. Abus MountK Fietshelm M Blauw
  Abus MountK Fietshelm M Blauw
 4. Accessoires Opruiming
  AGU Fietshelm MTB Zwart L/XL
  AGU Fietshelm MTB Zwart L/XL
 5. Accessoires Opruiming
  AGU Fietshelm MTB Zwart S/M
  AGU Fietshelm MTB Zwart S/M
 6. Abus S-Cension Fietshelm L Wit
  Abus S-Cension Fietshelm L Wit
 7. Abus S-Cension Fietshelm M Zwart
  Abus S-Cension Fietshelm M Zwart
 8. Abus S-Cension Fietshelm L Zwart
  Abus S-Cension Fietshelm L Zwart
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Mountainbike Helm

Wanneer je flinke tochten wilt maken op je mountainbike, raden wij aan een mountainbike helm te dragen. Rijden op een mountainbike gaat gepaard met steile afdalingen, scherpe bochten, uitdagend terrein en hoge snelheden en ongelukjes zitten in een kleine hoek. Om (blijvend) hoofdletsel te voorkomen is het daarom van groot belang om een mountainbike helm te dragen wanneer je gaat genieten van je mountainbike. Een MTB helm is speciaal gemaakt voor de mountainbike rijders en heeft speciale specificaties die een normale fietshelm niet zal hebben. Zo zijn de helmen vaak uitgerust met een klep aan de voorkant, die vaak wel verstelbaar is. Deze klep biedt wat meer veiligheid voor je gezicht voor als je valt, maar biedt ook extra bescherming tegen de takken van bomen in het bos. Geniet dus zeker van jouw mountainbike ervaring, maar neem wel alle voorzorgmaatregelen zodat jouw veiligheid gegarandeerd blijft. Neem dus altijd jouw fietshelm voor een mountainbike mee.

Modieus

Veel (jonge) mensen snappen dat een MTB helm hen meer veiligheid biedt, maar dragen deze niet omdat in het verleden de focus van de helmen meer was gericht op veiligheid dan op hoe deze eruit zag. Tegenwoordig is dit zeker niet het geval! In ons assortiment hebben wij genoeg mountainbike helmen die niet alleen stevige en veilig zijn, maar die er ook nog eens goed uitzien! De fietshelmen zijn te krijgen in prachtige kleuren van veilig zwart tot aan een opvallend kleurtje groen. Daarnaast zijn de helmen ook te verkrijgen met of zonder een gaaf patroon. De helmen waar Fietsenwinkel.nl over beschikt zijn niet alleen helmen met een kapje aan de voorkant maar ook zonder kapje voor de BMX-rijders. Tenslotte biedt Fietsenwinkel.nl ook MTB helmen die aan de achterkant ruimte hebben voor fietslampen. Dit is erg fijn als je in de avonduren op pad gaat en je fiets niet over een achterlicht beschikt. Keuze genoeg in mountainbike helmen voor jou!

MTB helm aanbieding

Besluiten om geen fietsenhelm te kopen voor een mountainbike omdat de helmen prijzig of aan de dure kant zijn is ook niet meer nodig. Bij Fietsenwinkel.nl zijn alle MTB helmen scherp geprijsd. Zelfs onze A merken in mountainbike helmen zijn uitstekend geprijsd. Zo kan iedereen, van beginner tot aan professional, genieten van goede aanbiedingen op de MTB helmen. Al deze helmen hebben hun eigen specialiteit. Wij raden aan dat je voldoende tijd steekt in het uitzoeken van een helm want je veiligheid is natuurlijk het belangrijkst.

Producten vergelijken