Welkom bij de grootste e-bike winkel van Nederland 5.500m² e-bike Megastore in Utrecht Lees meer
E-bike keuzehulp Vind de e-bike die bij u past Doe de keuzehulp

Bobike Kinderzitjes en Fietsstoeltjes

(2)

Bobike Kinderzitjes en Fietsstoeltjes

(2)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Bobike Go Mini Voorzitje
    Bobike Go Mini Voorzitje
  2. Bobike Go Maxi Achterzitje
    Bobike Go Maxi Achterzitje

Bobike Kinderzitjes en Fietsstoeltjes

(2)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bobike Kinderzitjes en Fietsstoeltjes

Neem jouw kind voortaan overal op de fiets naar toe met een Bobike kinderzitje. Bobike is binnen de kinderzitjes en fietsstoeltjes een toonaangevend merk. Bobike kinderzitjes voldoen aan alle veiligheidseisen, wel zo belangrijk voor je zoon of dochter. De Bobike fietsstoeltjes zijn verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren en zitten bovendien erg comfortabel. Bobike heeft kinderzitjes voor alle leeftijden en zijn zeer eenvoudig voor of achter op je fiets te bevestigen. Dus ben je op zoek naar een voorzitje óf achterzitje? Bobike heeft allerlei soorten fietsstoeltjes en kinderzitjes. Vergeet ook niet te kijken bij de accessoires voor kinderzitjes, zoals een slaaprol of windscherm. Een fietstocht met je kind was nog nooit zo plezierig met een Bobike fietsstoeltje.

Verschillende categorieën fietsstoeltjes en kinderzitjes

De Bobike fietsstoeltjes zijn op twee verschillende plekken op de fiets te bevestigen; namelijk voor of achter op de fiets. Fietsenwinkel.nl heeft van Bobike zowel voorzitjes als achterzitjes in het assortiment. Dus of je kind nu 1 of 10 jaar is, hij/zij kan altijd mee op de fiets. Hieronder vindt je de verschillende Bobike fietsstoeltjes categorieën:

Bobike One Mini en Maxi

Wanneer je een fietsstoeltje van Bobike wilt aanschaffen heeb je keuze uit verschillende types. De bekendste serie is de Bobike One. Binnen de Bobike One is er onderscheid tussen een mini en maxi variant. Dit is afhankelijk van de positie op de fiets. Daarnast zijn er ook nog kinderzitjes onder de naam Maxi Classic en Maxi Exclusvie, deze zijn alleen geschikt als achterzitje. De One-serie heeft ook nog handige windschermen, zodat je kind lekker uit de wind op de fiets zit. Bekijk hieronder de verschillende types:

Producten vergelijken