Bescherming

(17) 17 producten gevonden
Bescherming

Rooster Lijst

Laagste prijsgarantie op alle fietsen Laagste prijsgarantie!

Wij streven er naar de beste service te bieden en dat onze prijzen altijd concurrerend zijn, maar het kan natuurlijk voorkomen dat je een fiets ergens anders toch goedkoper vindt. Daarom bieden wij een laagste prijsgarantie. Bekijk hier de voorwaarden.

×
Voor 17u besteld, morgen in huis Morgen in huis!

Bestel je op werkdagen voor 17u een fiets die bij ons op voorraad is, dan bezorgen wij hem de volgende dag al. Dus ook op zaterdag. Of je kiest een dag die jou beter uitkomt en wij passen onze planning aan.

×
Service in de buurt én aan huis Altijd service in de buurt

Fietsenwinkel.nl heeft een uniek netwerk van meer dan 200 aangesloten fietsspecialisten die jouw fiets kunnen onderhouden en repareren. Of je kiest voor één van onze mobiele monteurs voor service en onderhoud aan huis. Zo zijn wij altijd in de buurt.

×
100 dagen bedenktijd 100 dagen bedenktijd

Bij Fietsenwinkel.nl begrijpen we heel goed dat je jouw nieuwe fiets graag van alle kanten wilt bekijken. Daarom hanteren wij een bedenktijd van maar liefst 100 dagen! Zo heb je rustig de tijd om over jouw aankoop na te denken. Niet tevreden? Dan stuur je jouw fiets gewoon terug.

×
38 winkels met testparcours

Jouw favoriete e-bike eerst even uitproberen? Dan kom je gewoon naar één van onze winkels en probeer je alle e-bike systemen rustig uit. Onze specialisten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

×

Rooster Lijst


Terug naar boven

Bescherming voor uw fiets

Wanneer u een nieuwe fiets koopt, dan wilt u natuurlijk dat deze fiets zo lang mogelijk als nieuw blijft. Een nieuwe fiets rijdt heerlijk en u bent er met recht trots op, dan is het natuurlijk fijn dat u ook lang van deze geweldige prestaties mag blijven genieten! Of u nu een e-bike koopt of een stadsfiets: op Fietsenwinkel.nl vindt u voor iedere fiets de juiste bescherming, zodat u zeker weet dat u zo lang mogelijk optimaal kunt genieten van uw nieuwe fiets. U vindt op Fietsenwinkel.nl onder andere beschermhoezen voor de accu van uw elektrische fiets, maar ook covers om uw fiets beschermd buiten te kunnen stallen. Ook vindt u hier diverse artikelen om uw fietsen veilig te vervoeren, wanneer u bijvoorbeeld op vakantie gaat. En wat dacht u van een verlengde garantie? Op Fietsenwinkel.nl vindt u van diverse merken de mogelijkheid om de garantie op uw (elektrische) fiets te verlengen. Zo rijdt u met een nog zekerder gevoel rond.

Beschermhoezen voor uw elektrische fiets

Het is zeker voor uw e-bike van belang dat u uw fiets goed verzorgt en onderhoudt. Het elektrische systeem maakt een e-bike nu eenmaal iets kwetsbaarder dan bijvoorbeeld een stadsfiets of een omafiets. Op Fietsenwinkel.nl vindt u beschermhoezen voor de accu, de motor en voor het display. Zo biedt u uw elektrische fiets de meest ideale bescherming en kunt u langer genieten van uw splinternieuwe fiets.