• Thuisbezorgd in NL en BE
  • 10.000 e-bikes snel leverbaar
  • 120 servicepartners in Nederland
Fietscomputers

Fietscomputers

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Optimaal genieten met een fietscomputer

Wanneer je regelmatig lange afstanden fietst, is het soms handig om je prestaties bij te houden met een fietscomputer. Wil je bijvoorbeeld het totaal aantal gereden kilometers bijhouden? Of wil je graag weten wat je gemiddelde snelheid was gedurende een uitdagende fietstocht? Dan biedt een fietscomputer uitkomst. Een fiets computer is namelijk in staat om diverse gegevens bij te houden. Deze gegevens kun je later gebruiken om jouw sportprestaties te analyseren. Of gebruik deze als kilometerteller voor je fiets. Wanneer je bijvoorbeeld kilometervergoeding van je werk ontvangt, is het wel zo handig om de precieze fietsafstand te weten. Merken die wij aanbieden zijn onder andere Sigma, Cateye en Garmin.

Fietscomputer voor racefietsen

Iedere soort fietser stelt weer andere eisen aan zijn of haar fietsnavigatie. Gelukkig bestaan er diverse soorten fietscomputers. Als je regelmatig op je racefiets zit en bepaalde trainingsdoelen wilt halen, dan is het verstandig om een wat uitgebreidere fietscomputer uit te kiezen. Deze computers meten niet alleen de gemiddelde snelheid en verstreken tijd, maar zijn vaak ook te combineren met een hartslagmeter. Zo kun je nauwkeurig je conditie bij houden. Bij Fietsenwinkel.nl vind je divers soorten uitgebreide merken. Zo zit er altijd wel eentje bij die bij jou past!

Keuze genoeg

Bij Fietsenwinkel.nl is er voldoende keuze in fietscomputers. Wanneer je als fanatieke mountainbiker graag nieuwe routes verkent maar geen zin hebt om te verdwalen, biedt een fietscomputer met gps uitkomst. Dankzij de handige gps is verdwalen verleden tijd. Zo kun je pas echt optimaal van jouw fietstocht genieten! Bij Fietsenwinkel.nl vind je diverse fietscomputers met gps.

Accessoires voor fietscomputer

Aan alleen een fietscomputer heb je uiteraard niet genoeg. Je wilt deze gave gadget tijdens je fietstocht meenemen, zonder bang te zijn hem te verliezen. Schaf daarom ook een houder of set onderdelen aan. Met een goede houder bevestig je de computer eenvoudig op je fiets en kun je hem tijdens je fietstocht bedienen, zonder hem te verliezen. Let bij het uitkiezen van extra accessoires wel op dat de houder of andere accessoires geschikt zijn voor de computer die je aanschaft.

Hulp van onze experts

Onze experts weten als geen ander welke fietscomputer bij jou past en welke aanvullende accessoires je nog nodig hebt. Bespreek samen met hen je wensen en zorg er zo voor dat je het juiste product aanschaft. Zij helpen je graag met al jouw vragen en voorzien je van passend advies. Je kunt onze experts eenvoudig via de telefoon, e-mail of via onze handige live chat bereiken. Zo heb je eenvoudig en snel de juiste artikel gevonden!

Producten vergelijken