• Thuisbezorgd in NL en BE
 • 10.000 e-bikes snel leverbaar
 • 120 servicepartners in Nederland
Fietsaccu

Fietsaccu's (accu voor elektrische fiets)

(5)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Bafang Accu 600Wh CAN
  Bafang Accu 600Wh CAN
 2. Bafang Accu 450Wh CAN
  Bafang Accu 450Wh CAN
 3. Bafang Accu 750Wh CAN
  Bafang Accu 750Wh CAN
 4. Cortina Bafang Accu 450Wh CAN
  Cortina Bafang Accu 450Wh CAN
 5. Cortina Ecomo 36V Accu 500 Wh
  Cortina Ecomo 36V Accu 500 Wh
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Fietsaccu's voor jouw elektrische fiets

Fietsaccu's zijn beschikbaar in diverse soorten, merken en prijzen. Dit komt omdat ieder e-bike systeem zijn eigen accu's heeft die hieraan gekoppeld kunnen worden. Maar waarom zou je een losse accu willen kopen voor jouw elektrische fiets?

Een extra accu voor jouw e-bike is erg handig als je een reserve accu bij de hand wilt hebben, voor wanneer de andere accu op gaat. Normaal gesproken zou je deze accu eerst helemaal op moeten laden, voordat je weer kan fietsen op jouw elektrische fiets. Daarnaast kan het zo zijn dat je graag langere tochten wilt fietsen, maar dat die niet mogelijk is met de actieradius van de huidige accu. Fietsenwinkel.nl biedt bafang accu's met een verschillend vermogen, zodat je zelf kan kiezen welk vermogen het beste past bij de afstanden die je fietst. Twijfel je welke modellen geschikt zijn? Vraag het dan onze medewerkers. Tot slot kan je er natuurlijk ook voor kiezen om een nieuwe accu te kopen, omdat je huidige accu 'op' is door de lange tijd waarin die gebruikt is!

Fietsenwinkel.nl biedt accu's voor de volgende bafang systemen:

 • Brinckers
 • Cortina
 • Victesse
Bekijk goed bij elke accu of deze geschikt is voor je elektrische fiets. Mocht je hier toch niet geheel zeker over zijn, dan kan je uiteraard altijd contact met ons opnemen door ons te bellen, chatten of te whatsappen! Ook voor accuhoezen of andere onderdelen zoals acculaders hebben we een breed aanbod. Bekijk onze fietsonderdelen pagina. Moeite om een onderdeel te vinden of bieden wij jouw gewenste merk fietsaccu niet aan? Laat het ons weten en we zullende mogelijkheden onderzoeken.
Producten vergelijken