fietsenwinkelOnze deals:
 1. Standaard 565Wh accu
  Brinckers Le Mans MCT 2020 Heren
  Brinckers Le Mans MCT 2020 Heren
  Waardering:
  87%
  (2)
 2. Cortina E-Octa N8 2020 Dames
  Cortina E-Octa N8 2020 Dames
  Waardering:
  100%
  (1)
 3. SALE!
  Victesse Edge N3 HF 2020 Heren
  Victesse Edge N3 HF 2020 Heren
  Waardering:
  87%
  (3)
 4. Bestseller
  Stromer ST1 X 800Wh Sport 45km
  Stromer ST1 X 800Wh Sport 45km
  Waardering:
  97%
  (2)

Fietsenwinkel.nl: de grootste online fietsenwinkel

Het kopen van een fiets is moeilijker dan ooit: zoveel merken, zoveel onderdelen… Hoe kiest u dan de perfecte fiets? En wie zorgt ervoor dat u lekker door kunt blijven trappen, wat er ook gebeurt? Bij Fietsenwinkel.nl regelen wij het! Want wij hebben maar 1 missie: heel Nederland op de fiets krijgen. Samen naar een fitte en gezonde wereld!

Deskundig en persoonlijk

De experts van Fietsenwinkel.nl zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen de perfecte fiets te kiezen. Twijfelt u over een framemaat of heeft u vragen over remmen, versnellingen, of een bagagedrager? Wij helpen u verder en geven u een eerlijk en persoonlijk advies. En dat is tenslotte het advies waar u het meeste aan heeft! In contact komen? Bel ons of stuur een e-mail. U kunt ook live met onze experts chatten: zo wordt (online) een fiets kopen wel heel makkelijk!

Onze service gaat nog verder. Wij kunnen u ook adviseren over het beveiligen en verzekeren van uw fiets. Want uw nieuwe fiets wilt u natuurlijk niet kwijt raken! Fietsverzekeringen sluit u bij ons af vanaf €4,42 per maand.


De beste service

U kunt bij ons de service verwachten van een grote fietsenwinkel, de fietsenmaker, of fietsenzaak op de hoek. Met een landelijk dekkend servicenetwerk zijn we altijd bij u in de buurt en bieden we de beste service van en door heel Nederland en België. Zo kunt u niet alleen vertrouwen op uitstekende service vooraf, maar natuurlijk ook achteraf! En dat fietst toch net iets lekkerder...

Groot assortiment fietsen en accessoires

Bekende merken, waaronder Giant, Cube, Brinckers en Cortina, koopt u allemaal in onze webshop. Van handige transportfietsen en snelle mountainbikes tot vrolijke kinderfietsen en comfortabele e-bikes: bij ons vindt u precies wat u zoekt. Ook voor tweedehands fietsen of tweedehands elektrische fietsen kunt u bij ons terecht.

Naast het kopen van een fiets of e-bike kunt u bij ons ook terecht voor accessoires, zoals fietstassen of een stevige fietspomp. En wilt u een fiets leasen voor woon-werkverkeer? Voor de zakelijke fietser bieden we met Fietsenwinkel.nl Zakelijk ook e-bike lease aan. Dus wie u ook bent of wat u ook zoekt: wij helpen u verder!

Producten vergelijken